13 Temmuz 2007 Cuma

ROCK değil ROÇK !!!

resimleri büyütebilirsiniz.. büyütünüz.. lütfen :)



bir zamanlar iki kafadar rockçı varmış.. bu adamlar roçk yaparmış... dikkatinizi çekerim.. rock değil.. roçk... derken bir gün evde öylece pineklerlerken.. bir yarışma duyurusuna denk gelmişler.. "ROCK STAR" yarışmasına.. herşey buraya kadar gayet iyi.. çünkü onlar süperlermiş.. anasını satarlarmış ortalığın.. başlamışlar yola koyulmaya.. binmişler otobüse.. olmamış.. otobüsten atılmışlar bir teyzeye yer vermedikleri için... onlar ancak genç kızlara yer verirlermiş çünkü.. zaten teyze de amerikan ajanıymış.. fazla cadolozmuş belki de.. derken bir taksi tutmuşlar.. beğenmemiş taksici onların tiplerini.. köşedeki kokereççide indirivermiş onları derken soyulmuşlar kokoreççi tarafından.. ama biliyorlarmış herşeyin bir test olduğunun.. varmışlar gitmişler.. nihayetinde varmışlar şu yarışmanın düzenlendiği yere...

yaptırmışlar tabi ki kayıtlarını görevli kıza.. demişler ki.. grubunuzun adı ne??.. ROÇK demişler... kız baka kalmış.. iyi demiş.. grubunuzun adı ROÇK.. gülmüş tabi orasıyla burasıyla da sessizce.. masal bu ya.. başlamışlar sıra beklemeye.. kendilerinden eminlermiş.. onlarca grup varmış.. sonradan duymuşlar.. yarışmanın adıda ROÇK muş.. öylemiymiş acaba yoksa çizer yanlışlıkla yukardaki televizyon anonsuna ROÇK yazdığı içinmiymiş.. çok da önemli bir ayrıntıymış sanki.. neyse demişler o kadar önemli değil.. bi de demişler ne oluyo bu miş-li geçmiş zaman.. amaan demişler.. yazar işte.. mal demişler.. yazar bi şey dememiş tabi.. belki çok kızmış ama dememiş.. neyse efenim başlamışlar bunlar hayaller kurmaya.. daha yarışmaya çıkmadan anasını satayım... salak mı bunlar ne.. salak mı bunlar neymiş.. işte öyle bi şey-miş..

başlamış bu inekler dua etmeye.. ROCK TANRISINA.. bir yalakalık efenim bir yalakalık.. allahsız mı bunlar ne demiş şimdi yazar.. neyse demiş içinden.. mükemmel gruplar çıkmış harika gruplar.. sıkmaya başlamış bi de hikaye.. okuyucuda bi halt olacak sanıyormuş.. ama okuyucu da aslıdna umutluymuş grup ROÇK kadar.. biliyormuş onlarda.. harika bir performans sergilencek...
ilk önce grup çıtlama çıkmış sahneye.. mal mısın sevgilim adlı şarkıyla kırıp geçirmiş seyirciyi.. derken çıkıvermiş grup otada konar ... şarkıları ziftin pekiyle daha da bi şenlenmiş ortalık... sonra da çıkıvermiş grup zart.. oyunu ver allah aşkına şarkılarıyla hem gündeme hem konsere vurmuşlar damgalarını.. damgasını.. damgalarını.. sorna da grup fırlat beni çıkmış.. şarkıları dün gece az daha basılıyorduk adlı şarkılarıyla yoğun bir duygu seline neden olmuşlar.. derken sıra gelmiş bizim grup ROÇK 'un kendisine.. allam nasıl bi sevinç.. nasıl bi sevinç.. tabi insan heyecanlanır.. tabi insan heyecanlanırmış.. ağzı kulaklarına varmış tabi bunların... işte demişler gün bizim günümüzdür.. olum demiş biri.. işte bu.. biri demiş.. olumlu konuşma..
demeseymiş iyiymiş.. konser öncesi.. yazar da bırakmış hikayenin sonunu şu son iki kareye...


her şey tam güzelmiş... çıkmışlar sahneye bunlar... her şey güzelmiş işte.. yazarın aklına gelmiş bunların ona mal deyişi... keşke demeselermiş..


derken herşey bok olmuş.. afedersiniz bok dedim.. aha yine..

16 yorum:

  1. ilk yorumun benden olsun,Bu yazılar nerden aklına geliyor senin yahu :)
    çok güzel çizimlerin var demekten bıktım ferhat:P:P
    ayrıca yeni şablonun çok güzel olmuş.Sende benim gibi takıntılısın bu konuda daha güzelini bulunca anında değiştiriyorsun eskiside güzeldi ama bu dahada güzel olmuş sağolsun sesebian =D
    neyse gece gece fazla yazmıyım uykum geldi.Yorumun için çok teşekkür ederim,İyi geceler.

    YanıtlaSil
  2. aynen takıntılıyım.. hem de çok... :)) ve yorumun için çok teşekkür ederim.. şöyle bi geziyordum blogları.. :)

    YanıtlaSil
  3. ehuehu şablona yine bi değişiklikler yapmışsın.Benimde vaktim olsa keşke ama üşeniyorum yahu sıfırdan yapmaya
    ama her geldiğimde sende ki değişiklik beni tatmin ediyor.
    nese yarın gene gelcem bakalım ne yapceksın =D

    YanıtlaSil
  4. yaf varya gece gece beynim dönmüş kız arkadaşımın gmailinden girip sna yorum yazıvermişim.Kusura bakma :(
    saat 3 felan olmuş abi doğaldır:D
    tekrar özür dilerim birde o yetmezmiş gibi seni anlatan http://www.bademkraker.blogspot.com/
    blog sayfasına da kız arkadaşımın gmail hesabı ilen yorum bırakıvermişim:S
    tekrardan özür dilerim kendine iyi bakıver.

    YanıtlaSil
  5. canın saolsun senin... ne demek.. boş ver.. :)

    YanıtlaSil
  6. sürekli takipcinim.devamını bekliyorum.

    YanıtlaSil
  7. sağol =)=)
    bu arada anket ilgimi çekti,uzundur bende wordprees ile blogger arasında ki farklar adında bir yazı planı içindeydim.E tabi bunun için wordpress kullanmam gerekmekteydi.Açtım en beleşinden ve ne kadar mükemmel bir sistem olduğunu ,anlamam uzun sürmedi.blogger halt etmiş dicem ama bloggerdaki özgürlük orda yok.google reklamları yasak felan bende sevmem yasak masak dinlemem.Ama birbirinden ayıran en güzel özellik bence wp de istatislik göstermesi hangi konu kaç kere okundu google da ne yazdı da geldi ziyaretçiler vb.
    birde wp de süper temalarının olması.Neyse senden de bu tarz bir yazı bekleriz.Tecrübelerinden yararlanmak lazım,sence hangisi daha iyi ve neden?
    sevgiyle kal,

    YanıtlaSil
  8. Adolfff yine döktürmüşsün valla... Geçen gün yazdıklarının çoğunu okumaya karar verdim ama valla okurken yüzümde oluşan tebessümleri sorunca insanlar yarım kaldı :) Ama en kısa zamanda bitecekler :)
    Herşey için teşekkürler.
    Yoluna devam et.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. çok çok teşekkür ederim.. neşe verebildiysem size.. ne mutlu bana..:))

    YanıtlaSil
  10. wordpress aslıdna ben de kullanıyordum. kendi sunucvum da vardı donjuanyasin.. ama wordpress i sevemedim.. aynen hotmaili sevemeyişimden dolayı gmaile geçişim gibi.. ve exploreri sevemeyişmiden dolayı firefox a geçişim gibi.. wordpress bana soğuk geliyor.. yazılım olarak iyi olabilir.. bi şey diyemem.. ama bloggerı oldum oalsı sevdim.. ilk tanıştığımdan beri.. belki beraber bi yazı yazabiliriz.. ama şunu söylemeliyim.. wordpressin tek iyi tarafı eklentilerini koalyca kurabilmenden ibaret.. başka da bi şey değil.. tabi bana göre :)) sevgilerle

    YanıtlaSil
  11. bugun http://blog.wolkanca.com/nahnu-televizyonda/
    linkinde nahnu.org sahibinin wp turkiye hakkında verdiği bilgilerden sora,anladığğım kadarı ile wp nin en güzel yanı sürekli yeni bir eklentinin gelmesi ve kurulumunun basit olması ama ne olursa olsun benim ilk göz ağrım blogger,ama cidden blogger yapı renk tasarım olarak banada çok sıcak geliyor,he bidde solemeden edemicem piyasadaki blogcu vb. sistemleri de pazarda satılan lacoste gömleklere benzetiyorum.onlara zaten yorum bile yapmıyorum.
    ayrıca denemelerimde wp ile blogger sitelerimi karşılaştırdım ikisinde de aynı yazılar var fakat wp olan blog sayfasına çok kısacık zamanda 27.126 kişi günde ortalama 1200 en çok 2300 ,bloggerde toplam 17 bin civarı ve günde en fazla 1000 ortalama 600 kişi geliyor.
    bu sayılar sonucunda şu çıkıyor ortaya;blogger yazılan postlardaki türkçe karakterleri kestiği için benim araştırmamda ilk eksi notu alıyor,wp de bir artı alıyor.
    destan yazdım ya gece gece.
    ---
    neyse wp mi blogger mi arada ki farklar neler hangi sistem daha güzel tarzı bir yazı yazalım bence ve direk bildirge.org da yayınlayalım =)
    yada o kadar iddialı olmayalım:P
    ---
    bu arada blogger-tema adında bir grup oluşturmayı planlıyorum elimizdeki blogger temalarını türkçeleştirmek vb. bu tarz bir site var ocak2007 de kurulmuş ama ilgilenen yok sanırım,ben kapsamlı bir iş yapmak istiyorum bu konuda vaktin olursa desteğini beklerim.
    hoşçakal..

    YanıtlaSil
  12. şablon olayına katkıda bulunmak isterim.. eğer bi adres verirsen yahut benim gmailime msn adresini atarsan seni eklerim donjuanyasin.. belki güzel şeyler yaparız.. şmididen sevgilerle..

    YanıtlaSil
  13. buralardayımm.. most wanted oynuyordum.. :)) bu arada bundan önceki mesajda"şimdiden sevgilerle" demişim.. nasıl bir cümleyse..

    YanıtlaSil
  14. merhaba oğlum ben baban eğer sen benim ferhatımsan çizimlerin çok güzel sevalle bakıyoruz çok beğendik devamını bekliyoruz bu arada ressam işi tekliflerini değerlendir

    YanıtlaSil
  15. baba allah aşkına görmüyon mu "ferhat vural sezgin" diyor :D lütfen aile ortamının o sıcaklığını bu bloga yansıtmayalım, bu blog yalnız ve garip bir blog olma yolunda gidiyor.. tabi şaka bunlar.. çok teşekkür ederim baba sağol.. buraya gelip yorum yazmışsın eline sağlık.. bu arada demişin ki ressam işi tekliflerini değerlendir.. baba gerçekten o kadar çok teklif geliyor ki hangisini seçeyim bilmiyorum.. :D yav baba.. ne teklifi üç aydır işsizim :)

    YanıtlaSil

benzer yazılar

Related Posts with Thumbnails