2 Haziran 2007 Cumartesi

ikindi namazı

günlerden geçen gün.. duruyorum dışarda.. dışarda mı duruyordum ya.. her neyse.. dışardayım işte derken.. böyle kendi kendime hayal uruyorum.. düşünüyorum işte.. bakıyorum gökyüzüne.. ilk önce aklıma bir şiir geliyor... bakıyorum... kuşlar.. martılar..
uçun turnalar..
martılardan daha süpersiniz..
uçun anasını satayım , gibi güzel bi şiir oluşurken kafamın içnide..

zırt diye.. süpermen geliyor aklıma... ulan diyom.. süpermen olsam ne karizma olurum de mi?
süper olurdu.. olmadı ama.. var mı acaba böyle gizli süperkahramanlar.. süper oclak ama.. ışın felan...



neyse efendim bi kaç saat sonra çiçekçi zafer abinin dükkanında tıkınıyoruz biz.. yok çay içiyoruz.. ama ben tıkınıyordum derken bizim köksal abi geldi.. kendisi böyle irice bi insan..



enterasan bir tip.. derken neyse efendim böyle ben tıkınıyorum mis gibi yiyiorum.. kaç gündür hastayım zaten derken felan... zart diye bi soru sordu bana..

ikindi namazı kaç rekat...



hobaaa.. ne bilmi ben din kültürü derslerini dinlemezdim ki .. din kültürü öğretmeni dediğin adamı tokatlar.. öyledir.. ezbere yığar herşeyi.. ben de ona saygı duymaz.. hoşlanmazsam.. ona değer vermezsem neden ben de emek verip onu dinliyeyim ki.. dedim bir an içimden.. acaba dedim dışımdan desem mi.. yoksa akşam namazını soracak..

neyse efendim böyle konuşuyoruz.. ben dinliyorum aslında.. ters bi şey de diyemiyorum.. adam zorla tekbir getirtçek bana.. dedi ölünce de işte cehenneme gitmezsen hurilerle başbaşa kalacaksın..
şaşırdım güldüm bi de..
hoşuma gitmedi değil
ben de dedim ki ona..
" ya ben başka birini seviyorsam.. "
" saçmalama öyle şey olmaz..."
" nası yani ya.. napçam huriyi ben.."
" oraya gittiğinde sevdiğin kişiyi hatırlamaycaksın.."
" nerden biliyorsun"
arapça bi şeyler mırıldanır burda... ondan sonra da bakar gözlerime.. ben de hemen konuyu değiştirim diye.. zafer abiyle geçen gün aynı muhabetti yaptığımızı söylerim.

"bak biliyo zafer bunları"
"evet dedi ki ;biri madonna olsun bari hurilerden biri dedi".. diyince ben köksal bey fenalaştı orda..



" ben orda olsaydım çakardım zaferin ağzına işte.."
" neden ki ?"
" neden gavur kadını seçiyor i..ne ?"
" bilmiyorum huri işte.. onu da allah.. evet" kısa kestim tabi derken sohbetin ileriki kısımlarında bana bu dünya da kılmadığım namazların öteki tarafta ateş üstünde kılacağımı söyledi...

ulan ne ki bu yaaa... ? ne şimdi bu.. cehennemlik olduğumu biliyordum zaten... amaan neyse.. allah affetsin köksalcım eyvallah...

2 yorum:

  1. İnşallah bu muhabbetten sonra ikindi namazının kaç rekat olduğunu öğrenmişsindir. Birde Cehenneme kimin gidip kimin gitmeyeceğini kimse bilemez. Onu yalnızca Allah bilir. Kendini şartlandırma. Allah yolunu açık etsin.

    Not: İkindi Namazı 4+4 sekiz rekattır. 4 Fart 4 Sünnet

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim.. çok garip yazı oldu galiba :)))

    YanıtlaSil

benzer yazılar

Related Posts with Thumbnails